Projektlederens lange erfaring

Peter Petersen har været ansat siden 1986

– Jeg blev i sin tid ansat hos Petri & Haugsted som sjakbajs for et femmandshold. Dengang udførte vi alt gravearbejdet med håndkraft, hakke og spade. I 1989 blev jeg så ansat som formand for gravesjak i Storkøbenhavn frem til 2012, hvor jeg blev forfremmet til projektleder. Jeg har nu det daglige ansvar for nedgravning af TDC’s fiberkabler i ydre København.

Det er vigtigt, at jeg kan have mange bolde i luften. Ud over indgående viden om nedgravning af kabler og rør i offentlige arealer kræver min stilling også, at jeg er god til at arbejde med mennesker og kan forhandle akkorder på plads. Vi har heldigvis et supergodt mandskab, der fungerer godt og hver dag yder maksimalt. Det er en fornøjelse at se, at vores indsats lønner sig. Overliggeren ligger generelt lidt højere hos Petri & Haugsted end andre steder, og det er netop udfordringerne, ansvaret og selvstændigheden, der gør mig glad for at gå på arbejde.

Arbejdsmiljøet er godt – jeg har både gode kolleger og en god ledelse. Selvfølgelig kan tonen være lidt skarp indimellem, men det kan nok ikke undgås i vores branche. Det betyder dog ikke, at vi går og bliver uvenner. Takket været den gode Petri & Haugsted-ånd tager vi det med et smil.

Petri & Haugsted ASRoskildevej 3382630 TaastrupTlf: 44 88 77 00CVR. 58 56 34 12