Hul igennem til fremtiden

Petri & Haugsted er et entreprenørfirma med en lang tradition bag sig. Vi var med, da jernbanenettet bredte sig over det ganske land, og det var os, der var med til at etablere infrastrukturen inden for telekommunikation og elforsyning på Sjælland. I dag sikrer vi blandt andet, at fibernettet rulles ud, og vi er med på store anlægsopgaver i forbindelse med metrobyggeriet og renovering af pladser og veje. Med andre ord: Vi har skabt fortiden og er altid på forkant med fremtiden!

Godt håndværk og solide værdier

Med bred kompetencedækning varetager Petri & Haugsted både hoved- og totalentrepriser. Opgaven kan lyde på nedgravning af kabler og etablering af fiber, tele eller el. Det kan også handle om tryksatte systemer som vand, gas og spildevand, og vi trækker ligeledes i arbejdstøjet for at løse kloak-, afvandings- og belægningsarbejde. Uanset opgavens type så er vores kunders kundetilfredshed det, vi måler os på. Derfor er åben dialog, troværdighed og levering til tiden vores succeskriterier.

Stærk positionering med unik it-styring

På store rammeaftaler tilbyder Petri & Haugsted et specialudviklet sagsstyringsværktøj, som minimerer kundens administration og øger effektiviteten betragteligt. Ligeledes bruger vi på alle opgaver et stærkt kvalitetsstyringssystem, som sikrer alle led i processen.

Petri & Haugsted ASRoskildevej 3382630 TaastrupTlf: 44 88 77 00CVR. 58 56 34 12