Arbejdsmiljøpolitik

Formål:
I forbindelse med arbejdsmiljøcertificeringen skal vi definere og fastlægge de overordnede hensigter, rammer og vilkår, for udviklingen af arbejdsmiljøet, i en arbejdsmiljøpolitik.

Sådan gør vi:
Firmaets arbejdsmiljøpolitik følger den af koncernen udmeldte retning, som er tilpasset vores forretningsområde.Denne lyder som følger:

Et sikkert arbejdsmiljø er vores første prioritet
Vi har nul ulykker som vores ambition. Vi risikovurderer og forebygger derved ulykker og andre skader.

Vi overholder arbejdsmiljøloven
Vi overholder gældende love og andre relevante krav og sørger for et sikkert og sundt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere.

Vi planlægger arbejdet omhyggeligt
Vi anser god planlægning og omhyggelig forberedelse som en medvirkende forudsætning for et godt arbejdsmiljø. Vi risikovurderer derfor vores arbejde ved projektering, ved metodevalg og ved planlægning af arbejdet.

Vi forbedrer løbende arbejdsmiljøet
Vi forventer, at alle ledere og medarbejdere tager ansvar og lærer af egne og andres erfaringer for at forbedre arbejdsmiljøet og derigennem reducere eller minimere risici.
Vi inddrager løbende vores medarbejderes viden og erfaring i spørgsmål om arbejdsmiljø.

Arbejdsmiljø er en ledelsesopgave
Alle vores ledere tager ansvar for arbejdsmiljøet og sørger for et godt og sikkert arbejdsmiljø på vores arbejdspladser.

Vi har alle et ansvar for arbejdsmiljøet
Alle medarbejdere er forpligtede til at være bevidste om eget og kollegers arbejdsmiljø og skal sige fra/gribe ind, hvis arbejdet ikke kan udføres forsvarligt.

Vi har særlig fokus på skader og nedslidning
I P&H vil vi have særlig fokus på de hyppigste forekommende skadesformer samt de typiske nedslidningsformer i entreprenørbranchen som vi gennem planlægning og træning vil minimere.

 Arbejdsmiljøcertifikat ISO 45001

 

 

                                     

Petri & Haugsted AsIslevdalvej 1812610 RødovreTlf: 44 88 77 00CVR. 58 56 34 12